Office-documenten scannen

Norton 360 Online beschermt alle Office-documenten die u ontvangt via e-mailberichten, via internetdownloads en via diskettes of andere verwisselbare media. Wanneer alle Office-bestanden automatisch worden gescand, kan een hoger beveiligingsniveau worden gehandhaafd. Norton 360 Online scant Office-documenten wanneer u deze opent.

U kunt de optie Automatische scan van Microsoft Office in het venster Instellingen gebruiken om documenten van de volgende Microsoft Office-toepassingen te scannen:

winword.exe

Microsoft Word

excel.exe

Microsoft Excel

powerpnt.exe

Microsoft PowerPoint

visio.exe

Microsoft Visio

msaccess.exe

Microsoft Access

winproj.exe

Microsoft Project

Norton 360 Online scant de Office-documenten en biedt bescherming tegen bedreigingen, zoals virusmacro's en geïnfecteerde ingesloten objecten.

De optie Automatische Microsoft Office-scan onder Computerscans in het venster Antivirus is standaard uitgeschakeld. Schakel deze optie in om Microsoft Office-bestanden automatisch te scannen.

Automatische Microsoft Office-scan in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920848_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 12/04/2011