SONAR-beveiliging in- of uitschakelen

SONAR beveiligt u al tegen schadelijke code voordat virusdefinities via LiveUpdate beschikbaar zijn. Standaard is SONAR ingeschakeld om onbekende veiligheidsrisico's op uw computer proactief te detecteren.

Wanneer u SONAR-beveiliging uitschakelt, wordt een beveiligingswaarschuwing weergegeven. Via deze beveiligingswaarschuwing kunt u opgeven hoe lang SONAR-beveiliging uitgeschakeld moet blijven.

Wanneer Auto-Protect is uitgeschakeld, is SONAR-beveiliging ook niet actief. In dat geval wordt uw computer niet beveiligd tegen nieuwe bedreigingen.

SONAR-beveiliging in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Antivirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit op het tabblad Automatische beveiliging onder Realtimebeveiliging in de rij SONAR-beveiliging :

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts om deze op de Uit-positie te zetten en SONAR-beveiliging uit te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links om deze op de Aan-positie te zetten en SONAR-beveiliging in te schakelen.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

SONAR-beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920845_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 14/03/2011