SONAR-beveiliging

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) biedt realtimebeveiliging tegen bedreigingen en detecteert proactief onbekende beveiligingsrisico's op uw computer. SONAR identificeert nieuwe bedreigingen op basis van het gedrag van toepassingen. SONAR identificeert bedreigingen sneller dan de traditionele, op handtekeningen gebaseerde technieken voor bedreigingsdetectie. SONAR detecteert en beveiligt u al tegen schadelijke code voordat virusdefinities via LiveUpdate beschikbaar zijn.

SONAR controleert uw computer op schadelijke activiteiten door middel van heuristische analyse.

Bedreigingen met hoge zekerheid worden door SONAR automatisch geblokkeerd en verwijderd. Wanneer bedreigingen met hoge zekerheid worden gedetecteerd en verwijderd, wordt u hiervan door Norton 360 Online op de hoogte gesteld. SONAR-beveiliging biedt u de beste controle wanneer bedreigingen met lage zekerheid worden gedetecteerd. U kunt de SONAR-meldingen ook onderdrukken door de optie Meldingen van SONAR-blokkering weergeven uit te schakelen.

Als u in het waarschuwingsbericht op de koppeling Details weergeven klikt, wordt een overzicht weergegeven van de verholpen bedreigingen met hoge zekerheid. U kunt de details bekijken onder de categorie Opgeloste beveiligingsrisico's in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

SONAR-beveiliging in- of uitschakelen

Realtime-uitsluitingen

Uitsluitingen van handtekeningen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920842_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011