Insight-beveiliging in- of uitschakelen

Met de optie Insight-beveiliging kan Norton 360 Online een Insight-netwerkscan op uw computer uitvoeren.

Wanneer de optie Insight-beveiliging is ingeschakeld, worden de traditionele en de Insight-netwerkscan tegelijk door Norton 360 Online uitgevoerd. De traditionele scan gebruikt de definities van het lokale systeem, terwijl de Insight-netwerkscan de definities gebruikt die in de Cloud worden gehost. Norton 360 Online voert alleen een traditionele scan uit als de optie Insight-beveiliging is uitgeschakeld.

Norton 360 Online voert alleen een Insight-netwerkscan uit als de optie Insight-beveiliging is ingeschakeld. De optie Insight-beveiliging is standaard ingeschakeld.

De Insight-netwerkscan ondersteunt alleen Snelle Insight-netwerkscan en Insight-netwerkscan via snelmenu. De Insight-netwerkscan ondersteunt geen Snelle scans die worden uitgevoerd als onderdeel van een volledige systeemscan tijdens inactiviteit. Een volledige systeemscan, E-mail scannen, Scan van Office-documenten voor één bestand en Auto-Protect-scan worden evenmin door deze scan ondersteund.

Insight-beveiliging in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op AntiVirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Klik op de tab Scans en risico's in het venster AntiVirus.

4. Voer een van de volgende handelingen uit in de rij Insight-beveiliging :

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts op de Uit-positie om Insight-beveiliging uit te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan-positie om Insight-beveiliging in te schakelen.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

Insight-netwerkscan

Instellingen voor scans en risico's

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920839_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011