Programma's verwijderen uit Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

U kunt een programma ook uit de lijst Programma's met stille modus (automatisch) verwijderen. Nadat u een programma hebt verwijderd, wordt Stille modus (automatisch) niet ingeschakeld wanneer Norton 360 Online de volgende keer een actief exemplaar van het programma detecteert.

U kunt een actief programma ook uit de lijst Programma's met stille modus (automatisch) verwijderen. Als Stille modus (automatisch) actief is, wordt de modus echter pas uitgeschakeld nadat de actieve exemplaren van alle programma's in de lijst zijn afgesloten. U kunt Stille modus (automatisch) niet uitschakelen door een actief programma uit de lijst te verwijderen.

Een programma verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Klik in de sectie Instellingen van Stille modus op Configureren in de rij Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd onder Stille modus bij detectie van.

4. Selecteer het programma dat u wilt verwijderen in het venster Programma's met stille modus (automatisch) en klik op Verwijderen.

5. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

6. Klik op Toepassen en vervolgens op OK in het venster Programma's met stille modus.

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920788_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/10/2011