Programma's toevoegen aan Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Als u wilt dat Norton 360 Online Stille modus (automatisch) voor bepaalde programma's inschakelt, kunt u deze programma's bovendien handmatig toevoegen aan Programma's met stille modus (automatisch). Wanneer u het programma start dat u aan de lijst hebt toegevoegd, wordt het programma door Norton 360 Online gedetecteerd en wordt Stille modus (automatisch) ingeschakeld.

U kunt een actief programma ook aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch) toevoegen. Wanneer u echter een actief programma toevoegt, wordt het actieve exemplaar van het programma niet gedetecteerd door Norton 360 Online en wordt Stille modus (automatisch) hiervoor niet ingeschakeld. De volgende keer dat u het programma uitvoert, wordt Stille modus (automatisch) door Norton 360 Online ingeschakeld.

U kunt alleen programma's met de extensie .exe toevoegen aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch).

Een programma toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Klik bij Instellingen van Stille modus op Configureren in de rij Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd onder Stille modus bij detectie van.

4. Klik in het venster Programma's met stille modus (automatisch) op Toevoegen.

5. Ga in het dialoogvenster Programma toevoegen naar de locatie van het bestand dat u aan de lijst Programma's met stille modus wilt toevoegen.

6. Selecteer het bestand en klik op Openen.

7. Klik in het venster Programma's met stille modus (automatisch) op OK.

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920785_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011