Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Wanneer Norton 360 Online detecteert dat een tv-programma wordt opgenomen of een schijf wordt gebrand, wordt Stille modus automatisch ingeschakeld. Als u wilt dat Norton 360 Online Stille modus voor bepaalde programma's inschakelt, kunt u deze programma's bovendien handmatig toevoegen aan de lijst Programma's met stille modus. Wanneer Norton 360 Online een actief exemplaar detecteert van een programma dat u aan de lijst hebt toegevoegd, wordt Stille modus (automatisch) automatisch ingeschakeld. Wanneer Stille modus (automatisch) actief is, onderbreekt Norton 360 Online achtergrondactiviteiten, maar worden waarschuwingen en meldingen niet onderdrukt.

U kunt een actief programma ook aan de lijst Programma's met stille modus toevoegen. Wanneer u echter een actief programma toevoegt, wordt het actieve exemplaar van het programma niet gedetecteerd door Norton 360 Online en wordt Stille modus (automatisch) hiervoor niet ingeschakeld. De volgende keer dat u het programma uitvoert, wordt Stille modus (automatisch) door Norton 360 Online ingeschakeld.

U kunt een actief programma ook uit de lijst Programma's met stille modus verwijderen. Als Stille modus (automatisch) actief is, wordt de modus echter pas uitgeschakeld nadat de actieve exemplaren van alle programma's in de lijst zijn afgesloten. U kunt Stille modus (automatisch) niet uitschakelen door een actief programma uit de lijst te verwijderen.

In het venster Beveiligingsgeschiedenis kunt u de details bekijken van de programma's die u toevoegt aan Programma's met stille modus of hieruit verwijdert.

Programma's toevoegen aan Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Programma's verwijderen uit Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Stille modus (automatisch)

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920782_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011