Detectie van volledig scherm in- of uitschakelen

Met de optie Detectie van volledig scherm in het venster Instellingen wordt de Stille modus automatisch in- of uitgeschakeld wanneer Norton 360 Online een toepassing in volledig scherm detecteert. Standaard blijft de optie Detectie van volledig scherm ingeschakeld nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd.

Detectie van volledig scherm uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Zet in de rij Detectie van volledig scherm, de Aan/Uit -schakelaar op de Uit -positie (naar rechts).

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Schermvullende detectie inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Zet in de rij Detectie van volledig scherm, de Aan/Uit -schakelaar op de Aan -positie (naar links).

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Stille modus wordt automatisch ingeschakeld

Stille modus

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920778_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/09/2011