Stille modus wordt automatisch ingeschakeld

Wanneer u een film bekijkt, games speelt of een presentatie geeft, wordt de toepassing vaak uitgevoerd op het volledige scherm. Norton 360 Online detecteert dat de toepassing op het volledige scherm wordt uitgevoerd en gaat automatisch over op de Stille modus. Wanneer Stille modus is ingeschakeld, onderdrukt Norton 360 Online de meeste waarschuwingen en worden achtergrondactiviteiten onderbroken. Alleen de activiteiten die uw computer tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen beschermen, worden uitgevoerd. Minimale achtergrondactiviteit verzekert ook optimale prestaties van uw computer. De activiteiten die werden onderbroken, worden weer uitgevoerd nadat u de toepassing schermvullend hebt gebruikt.

Met de Stille modus kunt u ook zorgen dat uw Media Center Extender-sessie niet wordt onderbroken. Een Media Center Extender-sessie is een uitgebreide sessie van Media Center met een entertainmentapparaat zoals een tv. De waarschuwingen en meldingen die tijdens een Media Center Extender-sessie verschijnen, onderbreken de sessie tussen de hostcomputer en het entertainmentapparaat. Norton 360 Online identificeert een Media Center Extender-sessie als een actieve schermvullende toepassing en schakelt de Stille modus in. Wanneer u Stille modus inschakelt, zorgt Norton 360 Online dat waarschuwingen en meldingen worden onderdrukt en dat achtergrondactiviteiten worden opgeschort om ononderbroken sessies te waarborgen voor opties van Stille modus, zoals Detectie van volledig scherm, of Media Center-toepassingen.

Detectie van volledig scherm in- of uitschakelen

Stille modus

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920774_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011