Maandelijks rapport

Het maandelijkse rapport verschaft een overzicht van wat Norton 360 Online voor u heeft gedaan.

Nadat uw product is geïnstalleerd, wordt het maandelijkse rapport door Norton 360 Online elke 30 dagen weergegeven. 30 dagen na installatie wordt het maandelijkse rapport automatisch weergegeven. Schakel de optie Maandelijkse rapporten niet automatisch weergeven in het venster Maandelijks rapport van Norton in als u wilt voorkomen dat het maandelijkse rapport automatisch door Norton 360 Online wordt weergegeven.

U kunt het maandelijkse rapport uit- of inschakelen via het venster Beheerinstellingen. Wanneer u Maandelijks rapport uitschakelt, wordt de optie Maandelijkse rapporten niet automatisch weergeven in het venster Maandelijks rapport van Norton automatisch ingeschakeld.

Maandelijks rapport

Maandelijks rapport weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920750_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011