Vertraging voor automatische taken

Met Vertraging voor automatische taken kunt u het opstarten vertragen van Norton-specifieke taken die automatisch worden uitgevoerd wanneer u de computer aanzet, zoals Automatische LiveUpdate. U kunt instellen hoe lang de vertraging moet duren waarna Norton 360 Online de taken uitvoert.

Als de Norton-specifieke automatische taken worden gestart zodra u de computer opstart, gaat de computer mogelijk trager werken. Door de opstarttijd voor dergelijke automatische taken te vertragen verbetert u de prestaties en efficiëntie van de computer.

Stel bijvoorbeeld dat u de vertraging voor automatische taken op 5 minuten instelt. In dat geval worden de automatische taken vijf minuten na het opstarten van de computer vanzelf uitgevoerd. U kunt de opstarttijd vertragen voor minimaal 1 minuut tot maximaal 20 minuten. De standaardinstelling is 20 minuten.

U kunt een lijst met automatische achtergrondtaken ophalen in het venster Norton-taken. Automatische taken zijn onder andere:

• Automatische LiveUpdate

• Back-up maken van <naam van back-upset>

• Schijfoptimalisatie

• Niet-actieve volledige systeemscan

• Niet-actieve Snelle scan

• Insight Optimizer

• Internet Explorer-geschiedenis opruimen

• Tijdelijke Internet Explorer-bestanden opruimen

• Norton Community Watch

• Norton Insight

• Pulsupdates

• Windows-register opruimen

• Tijdelijke bestanden in Windows opruimen

• AntiSpam-onderhoud

• Licentie-onderhoud

• Insight-onderhoud

• Productonderhoud

Beheerinstellingen

Norton-taken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920742_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011