Uw URL-details beheren

Met Aanmeldingen bewerken kunt u de URL weergeven van de door u opgeslagen aanmeldingen. U kunt de URL weergeven van de websiteaanmeldingen die u opslaat in Aanmeldingen bewerken.

Wanneer u een aanmelding opslaat, kunt u het volgende doen:

• De aanmeldingspagina van de website snel starten met de URL

• De URL van de aanmelding handmatig wijzigen

Controleren of de URL die u wijzigt, deel uitmaakt van hetzelfde domein als de huidige URL.

• De details weergeven van de datum en tijd waarop u voor het laatst de instellingen van Aanmeldingen bewerken hebt gewijzigd

Een webpagina voor aanmelding snel oproepen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken, onder Identity Safe.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder Aanmeldingen de aanmelding waarvoor u de website wilt starten.

Als u uw aanmelding in een map hebt opgeslagen, dubbelklikt u op die map en selecteert u de aanmelding.

4. Klik onder Details op de URL die beschikbaar is naast de optie Adres om de website te starten.

5. Klik op Sluiten.

De URL van uw aanmelding wijzigen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken, onder Identity Safe.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder Aanmeldingen de aanmelding waarvoor u de website wilt starten.

4. Klik op Wijzigen naast de optie Adres onder Details.

5. Typ de nieuwe URL in het venster URL bijwerken in het vak Voer de nieuwe URL hier in.

Zorg dat de URL die u wijzigt, geldig is en wordt voorafgegaan door HTTP.

6. Klik op OK.

7. Klik op Sluiten in het venster Aanmeldingen bewerken.

Aanmeldingen bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920718_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011