Uw Norton-product upgraden

Als u een actief abonnement heeft, kunt u uw huidige Norton-product gratis upgraden naar de meest recente versie.

Klik op Help > Controleren op nieuwe versies in het hoofdvenster van uw Norton-product om te controleren of een nieuwe versie beschikbaar is. Als een nieuwe versie beschikbaar is, volgt u de instructies op het scherm om het nieuwe product te downloaden. NortonLifeLock raadt aan om de meest recente versie van het product te gebruiken, omdat deze versie nieuwe en uitgebreide functies biedt voor betere bescherming tegen beveiligingsbedreigingen.

Na een geslaagde download, verschijnt een venster in het Norton-product voor een naadloze installatie. Zorg dat u alle belangrijke gegevens zoals foto's en financiële gegevens heeft opgeslagen voordat u de nieuwe versie van het product installeert.

Wanneer de upgrade is uitgevoerd, blijft de abonnementsstatus hetzelfde als in uw vorige versie van het product. Stel bijvoorbeeld dat uw abonnement voor de huidige versie van het product nog 200 dagen geldig is en dat u een upgrade uitvoert naar de meest recente versie. In dat geval blijft de abonnementsstatus voor uw upgradeversie enkel 200 dagen.

Het upgradeproces werkt mogelijk niet als uw browser geen ondersteuning biedt voor communicatie met de Norton-servers. De ondersteunde browsers zijn Internet Explorer 11 of hoger, Chrome 30 of hoger en Firefox 27 of hoger, Safari 7 of hoger en Opera 17 of hoger.

Een productupgrade verschilt van de beveiligingsupdates die door LiveUpdate worden verwerkt. De belangrijkste verschillen zijn de volgende:

• Met een productupgrade kunt u een nieuwe versie van het gehele product downloaden en installeren.

• Beveiligingsupdates zijn de bestanden waarmee uw Norton-product kan worden geüpdatet met de nieuwste beveiligingstechnologie.

Zelfs als u de nieuwste versie heeft, moet u zorgen dat u altijd de nieuwste beveiligingsupdates heeft. LiveUpdate automatiseert het ophaal- en installatieproces voor beveiligingupdates. U kunt LiveUpdate uitvoeren of Automatische LiveUpdate inschakelen om de meest recente updates op te halen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920708
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021