Achtergrondtaken van Norton 360 Online controleren

Het venster Norton-taken bevat de details van de achtergrondtaken die door Norton 360 Online worden uitgevoerd. U kunt de achtergrondtaken hier bekijken en controleren. De meeste achtergrondtaken worden door Norton 360 Online uitgevoerd wanneer uw computer inactief is. Hierdoor blijven de prestaties optimaal wanneer u met de computer werkt. U kunt een taak echter op elk gewenst moment handmatig starten of stoppen. U kunt ook de Time-out bij inactiviteit opgeven. Wanneer de Time-out bij inactiviteit is verstreken, wordt de computer door Norton 360 Online als inactief aangemerkt en worden de achtergrondtaken uitgevoerd. U kunt de balk Aftellen voor inactieve staat gebruiken om te controleren of uw computer inactief is. U kunt ook de CPU- en geheugengrafiek bekijken voor meer informatie over de prestaties van uw computer.

Achtergrondtaken controleren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

2. Klik in het venster Prestaties op Norton-taken.

3. Bekijk de details van de achtergrondtaken in het venster Norton-taken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een achtergrondtaak wilt uitvoeren, klikt u op het pictogram Afspelen naast de naam van de achtergrondtaak.

• Als u een actieve achtergrondtaak wilt stoppen, klikt u op het pictogram Stoppen naast de naam van de achtergrondtaak.

5. Klik op Sluiten.

Norton-taken

Duur van Time-out bij inactiviteit opgeven

Systeeminformatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920685_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011