Beveiligingsverzoek

Downloadinformatie verschaft informatie over het reputatieniveau van alle uitvoerbare bestanden die u downloadt. De door Downloadinformatie verstrekte reputatiedetails geven aan of het gedownloade bestand veilig kan worden geïnstalleerd. Aan de hand van deze details kunt u beslissen wat u met het bestand wilt doen. U kunt het uitvoerbare bestand uitvoeren of installeren, de installatie van het bestand annuleren of het bestand van uw computer verwijderen.

U kunt de optie Downloadinformatie gebruiken om Downloadinformatie in of uit te schakelen. Deze optie is standaard ingeschakeld. Het kan voorkomen dat u Downloadinformatie moet uitschakelen. Misschien wilt u bijvoorbeeld een onveilig bestand downloaden. In dat geval moet u Downloadinformatie uitschakelen, zodat u het bestand kunt downloaden zonder dat het door Norton 360 Online van uw computer wordt verwijderd.

Wanneer Downloadinformatie is uitgeschakeld, is uw computer minder beveiligd tegen schadelijke programma's die u van internet downloadt. Wanneer u Downloadinformatie uitschakelt, moet u dus niet vergeten ervoor te zorgen dat de functie later weer wordt ingeschakeld. In het venster Beveiligingsverzoek kunt u Downloadinformatie voor een bepaalde periode uitschakelen. U kunt de vervolgkeuzelijst in dit venster gebruiken om te selecteren hoe lang u Downloadinformatie wilt uitschakelen.

U kunt Downloadinformatie handmatig weer inschakelen voordat de opgegeven tijd is verstreken. Zo zorgt u voor een optimale beveiliging van uw computer.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.