De optie Volledig rapport van Downloadinformatie configureren

Met de optie Volledig rapport van Download Insight kunt u opgeven wanneer en voor welk bestandstype u wilt worden gevraagd een geschikte actie te selecteren. U kunt bijvoorbeeld het type gedownloade bestanden opgeven waarvoor Download Insight u vraagt wat er met het bestand moet worden gedaan, evenals hoe vaak deze vragen voor de geschikte actie moeten worden weergegeven.

U kunt de volgende opties van Volledig rapport van Downloadinformatie configureren:

Altijd

Wanneer u Altijd instelt voor de optie Volledig rapport van Download Insight wordt u altijd om een geschikte actie gevraagd voor veilige en onbekende bestanden. In dit geval verschijnt het venster Download Insight wanneer u een gedownload bestand met een veilige of onbekende reputatiescore probeert te openen. In dit venster kunt u de details bekijken over het bestand en vindt u de opties waarmee u de geschikte actie voor het bestand kunt selecteren.

Onveilige bestanden worden door Norton 360 Online als bedreigingen geïdentificeerd en verwijderd.

Alleen niet bewezen

Wanneer u Alleen niet bewezen instelt voor de optie Volledig rapport van Download Insight,, vraagt Download Insight u alleen voor onbekende bestanden een geschikte actie te selecteren. In dit geval verschijnt het venster Download Insight wanneer u een gedownload bestand met een onbekende reputatiescore probeert te openen. In dit venster kunt u de details bekijken over het bestand en vindt u de opties waarmee u de geschikte actie voor het bestand kunt selecteren.

Standaard is de optie Volledig rapport van Downloadinformatie op Alleen niet bewezen ingesteld. In dit geval staat Norton 360 Online toe dat de veilige bestanden worden uitgevoerd, zonder u om een geschikte actie te vragen. Onveilige bestanden worden door Norton 360 Online als bedreiging geïdentificeerd en verwijderd.

Nooit

Wanneer u Nooit instelt voor de optie Volledig rapport van Download Insight, wordt u voor geen enkel bestandstype gevraagd een geschikte actie te selecteren. In dit geval verschijnt het venster Download Insight niet wanneer u een gedownload bestand probeert te openen.

Onveilige bestanden worden door Norton 360 Online als bedreiging geïdentificeerd en verwijderd.

De onderdrukte waarschuwingsberichten en de activiteitendetails kunnen op elk moment in Beveiligingsgeschiedenis worden bekeken.

De optie Volledig rapport van Downloadinformatie configureren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging voert u onder Downloadinformatie in de rij Volledig rapport van Downloadinformatie een van de volgende handelingen uit:

• Als Download Insight u om een geschikte actie moet vragen voor veilige en onbekende bestanden, zet u de schakelaar Volledig rapport van Download Insight op Altijd.

• Moet Download Insight u alleen om een geschikte actie vragen voor onbekende bestanden, dan zet u de schakelaar Volledig rapport van Download Insight op Alleen niet bewezen.

• Als u niet wilt dat Download Insight u om een geschikte actie vraagt voor welk bestandstype dan ook, zet u de schakelaar Volledig rapport van Download Insight op Nooit.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen en klik vervolgens op Sluiten.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen