Download Intelligence uit- of inschakelen

Download Insight beschermt uw computer tegen onveilige bestanden die u op uw computer kunt uitvoeren nadat u deze hebt gedownload. De optie Downloadinformatie is standaard ingeschakeld. In dit geval verschaft Download Insight informatie over het reputatieniveau van alle uitvoerbare bestanden die u downloadt. De door Download Insight verstrekte reputatiedetails geven aan of het gedownloade bestand veilig kan worden geïnstalleerd.

Het kan voorkomen dat u Download Insight moet uitschakelen. U wilt een onveilig bestand misschien downloaden. In dat geval moet u Download Insight uitschakelen, zodat u het bestand kunt downloaden zonder dat het door Norton 360 Online van uw computer wordt verwijderd.

U kunt de optie Download Intelligence gebruiken om Download Insight in of uit te schakelen.

Download Intelligence uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging zet u in de rij Download Intelligence de Aan/Uit -schakelaar op de Uit -positie door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen in het venster Instellingen.

5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst voor duur in het dialoogvenster Beveiligingsverzoek hoelang Download Insight uitgeschakeld moet blijven. Klik vervolgens op OK.

6. Klik in het venster Instellingen op Toepassen en klik vervolgens op Sluiten.

Download Intelligence inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging zet u in de rij Download Intelligence de Aan/Uit -schakelaar op de Aan -positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen en klik vervolgens op Sluiten.

Download Insight

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920640_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011