Safes van Identity Safe maken

Met Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. De verschillende functies in Identity Safe bieden veilige opslag voor uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

Met Identity Safe kunt u één lokale safe per Windows-gebruikersaccount maken.

U kunt safes van Identity Safe maken via de sectie Identity Safe onder Identiteitsbescherming van het venster Instellingen.

Safes van Identity Safe

Aanmeldingen importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920634_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011