Safes van Identity Safe

U kunt een lokale safe maken voor elke Windows-gebruikersaccount op uw computer. De gegevens die u opslaat en de Identity Safe-instellingen die u opgeeft, zijn specifiek voor die lokale safe. U kunt de gegevens die u in een bepaalde Windows-gebruikersaccount opslaat, niet via een andere Windows-gebruikersaccount oproepen. Op deze manier beschermt Identity Safe uw vertrouwelijke gegevens tegen misbruik als meerdere gebruikers op uw computer werken.

Het is raadzaam afzonderlijke Windows-gebruikersaccounts met wachtwoordbeveiliging te maken als u uw computer met meerdere gebruikers wilt delen.

Als u Identity Safe-gegevens op een extern station hebt van een eerdere versie van Norton 360 Online, kunt u dat mobiele profiel converteren naar de lokale safe. Wanneer u uw externe station op uw computer aansluit, biedt het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk u de optie om de Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel samen te voegen. U kunt de gegevens van het mobiele profiel samenvoegen met de gegevens in uw lokale safe.

Behalve de functies zoals het opslaan van aanmeldingen, kaarten en opmerkingen biedt uw safe van Identity Safe de volgende mogelijkheden:

• Uw Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u al een back-up hebt gemaakt. U kunt ook de gegevens importeren die u hebt opgeslagen in het draagbare profiel van een oudere versie van het product naar de huidige versie.

• Identity Safe-gegevens exporteren naar een DAT-bestand.

• Uw Identity Safe opnieuw instellen.

Safes van Identity Safe maken

Lokale safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920623_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/04/2011