De lijst met kwetsbare programma's bekijken

Het venster Bescherming van kwetsbare punten verschaft een uitgebreid overzicht van programma's met de bekende kwetsbaarheden waartegen Norton 360 Online beveiliging biedt.

Voor elk programma kunt u details bekijken zoals de naam van het programma, de leverancier en het aantal kwetsbaarheden dat het programma bevat. U kunt ook meer informatie over de kwetsbaarheden bekijken door op de programmanaam te klikken.

De lijst met kwetsbare programma's weergeven

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Taken.

2. Klik in het venster Taken onder Algemene taken op Bescherming van kwetsbare punten controleren.

3. Klik op Sluiten wanneer u klaar bent.

Bescherming van kwetsbare punten