Resource-belastende processen identificeren

Als u op een willekeurige plaats op de CPU- of geheugengrafiek klikt, ziet u een lijst met de drie processen die op dat moment de meeste systeembronnen gebruiken. U kunt op een proces in de lijst klikken om meer informatie te krijgen over het proces in het venster Bestandsinformatie.

CPU-belastende processen identificeren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

2. Voer een van de volgende handelingen uit in het venster Prestaties :

• Klik op de tab CPU als u de CPU-grafiek wilt weergeven.

• Klik op de tab Geheugen als u de geheugengrafiek wilt weergeven.

3. Klik op een willekeurige plaats op de grafiek om een lijst met resource-belastende processen weer te geven.

4. Klik op de naam van een proces als u aanvullende informatie over dat proces wilt zien in het venster File Insight.

CPU-grafiek en geheugengrafiek

CPU-grafiek en geheugengrafiek bekijken

Historische gegevens over CPU- en geheugengebruik oproepen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920570_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/09/2011