Historische gegevens over CPU- en geheugengebruik oproepen

De opties voor Zoomen verschaffen u ook de historische gegevens van de CPU- en geheugengrafiek. Als u bijvoorbeeld de optie 1D selecteert, ziet u in Norton 360 Online de gegevens van de CPU-grafiek of geheugengrafiek voor de afgelopen dag.

Historische gegevens over CPU- of geheugengebruik bekijken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

2. Voer een van de volgende handelingen uit in het venster Prestaties :

• Klik op de tab CPU als u de CPU-grafiek wilt weergeven.

• Klik op de tab Geheugen als u de geheugengrafiek wilt weergeven.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op 1D als u historische gegevens van de afgelopen dag wilt bekijken.

• Klik op 1W als u historische gegevens van de afgelopen week wilt bekijken.

• Klik op 1M als u historische gegevens van de afgelopen maand wilt bekijken.

CPU-grafiek en geheugengrafiek

CPU-grafiek en geheugengrafiek bekijken

Resource-belastende processen identificeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920567_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011