Controle van systeemactiviteiten

System Insight biedt informatie over belangrijke systeemactiviteiten die u hebt uitgevoerd of die in de afgelopen drie maanden hebben plaatsgevonden. System Insight geeft deze informatie weer in het venster Prestaties. De gebeurtenissengrafiek boven aan het venster Prestaties geeft elke activiteit als pictogram of streep weer. De beschrijving van elk pictogram of streep staat onder aan de grafiek. U kunt de tabs boven aan de grafiek gebruiken om informatie te verkrijgen over de huidige maand en de afgelopen twee maanden. De activiteiten bestaan uit:

Installaties

Hier worden de gegevens weergegeven van de installatie-activiteiten die u in de afgelopen drie maanden op uw systeem hebt uitgevoerd.

Deze gegevens bestaan uit: het programma dat u hebt geïnstalleerd, de datum waarop het programma is geïnstalleerd en het totaalaantal installaties op die datum.

Downloads

Hier worden de gegevens weergegeven van de downloadactiviteiten die u in de afgelopen drie maanden op uw systeem hebt uitgevoerd.

Deze gegevens bestaan uit: de datum waarop u een bestand hebt gedownload en het totaalaantal downloads op die datum. U kunt op de bestandsnaamkoppeling klikken om aanvullende details weer te geven over het gedownloade bestand, zoals het Download Insight-rapport, de bestandsnaam, het reputatieniveau en de aanbevolen actie.

Geoptimaliseerd

Hiermee worden de optimalisatie-activiteiten weergegeven die u in de afgelopen drie maanden op uw systeem hebt uitgevoerd

Detecties

Hier worden de gegevens weergegeven van de activiteiten voor bedreigingsdetectie die u in de afgelopen drie maanden op uw systeem hebt uitgevoerd.

Deze gegevens bestaan uit: de datum waarop Norton 360 Online een bedreiging heeft gedetecteerd en het totaalaantal bedreigingen dat Norton 360 Online op die datum heeft gedetecteerd. De koppeling Details weergeven biedt extra informatie over het risico, zoals de risicogevolgen en de oorsprong van het risico. De gegevens bevatten ook de actie die een bedreiging op uw systeem heeft uitgevoerd en de actie die door Symantec wordt aanbevolen om deze bedreiging op te lossen.

Waarschuwingen

Hier vindt u de gegevens van de prestatiewaarschuwingen die Norton 360 Online de laatste drie maanden heeft weergegeven.

Gegevens zijn onder andere de datum waarop is gecontroleerd en het aantal prestatiewaarschuwingen dat is gegenereerd. De koppeling Details bekijken biedt aanvullende gegevens over prestatie-activiteiten, programmanaam, programmalocatie en gebruik van systeemresources.

QuickScans

Hier worden gegevens over de QuickScans weergegeven die Norton 360 Online in de afgelopen drie maanden op uw systeem heeft uitgevoerd

De gegevens omvatten ook de datum waarop een QuickScan is uitgevoerd en het aantal QuickScans dat op deze datum is uitgevoerd. De koppeling Details weergeven biedt extra informatie, zoals de scantijd, het totale aantal gescande items, het totale aantal gedetecteerde risico's, het totale aantal opgeloste risico's en de aanbevolen actie.

Informatie over uw systeemactiviteiten weergeven

Optimalisatie

Systeeminformatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920551_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/03/2011