Het venster Prestaties openen

System Insight biedt een centrale locatie waar u uw systeemactiviteiten kunt weergeven en controleren. System Insight geeft dergelijke informatie weer in het venster Prestaties. U kunt het venster Prestaties openen om details weer te geven over de belangrijkste systeemactiviteiten, het CPU-gebruik, het geheugengebruik en Norton-taken die op de achtergrond worden uitgevoerd. U kunt ook informatie over Norton Insight bekijken en uw opstartvolume defragmenteren.

Het venster Prestaties openen

• Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

Systeeminformatie

CPU-grafiek en geheugengrafiek

Controle van systeemactiviteiten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920548_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/03/2011