Systeeminformatie

Norton 360 Online biedt doorlopende bewaking van uw systeem om problemen te voorkomen en te zorgen dat het efficiënt blijft werken. Norton 360 Online scant continu de belangrijkste gebieden van uw computer, inclusief geheugen, registersleutels en actieve processen. Het programma controleert de belangrijkste activiteiten zoals algemene bestandsbewerkingen, netwerkverkeer en websurfen. Daarnaast zorgt Norton 360 Online dat de activiteiten die het op uw computer uitvoert, geen nadelige invloed hebben op de algehele prestaties van uw computer.

Systeeminformatie biedt u een centrale locatie waarin u de activiteiten die op uw systeem worden uitgevoerd, kunt bekijken en controleren. Systeeminformatie geeft dergelijke informatie weer in het venster Prestaties.

U kunt het venster Prestaties gebruiken voor het volgende:

• Het bekijken van een maandelijkse geschiedenis van de belangrijkste activiteiten die u hebt uitgevoerd of die in de laatste drie maanden hebben plaatsgevonden.

De gebeurtenissengrafiek die boven in het venster verschijnt, biedt een grafische weergave van belangrijke systeemactiviteiten. De activiteiten bestaan uit programmainstallaties, programmadownloads, schijfoptimalisaties, bedreigingsdetecties, prestatiewaarschuwingen of Snelle scans. De grafiek geeft de activiteiten als een pictogram of streep weer, en de beschrijving van elk pictogram of elke streep wordt onder aan de grafiek weergegeven. Het pop-upvenster dat verschijnt wanneer u de muisaanwijzer over een pictogram beweegt, biedt u informatie over de activiteit. De koppeling in het pop-upvenster Details weergeven biedt u extra informatie over de activiteit in het venster Beveiligingsgeschiedenis. U kunt de tabs boven aan de grafiek gebruiken om gegevens te verkrijgen over de huidige maand en de afgelopen twee maanden.

• De bestanden op uw computer opnieuw ordenen.

Met optimalisatie wordt de bruikbare vrije ruimte op de schijf gemaximaliseerd door bestanden op basis van hun gebruik te groeperen. Met de optie Optimalisatie boven aan de Gebeurtenissengrafiek kunt u uw systeem defragmenteren.

• De invloed van Norton 360 Online op de prestaties van uw computer bekijken en analyseren.

De prestatiegrafiek die onder in het venster verschijnt, biedt een grafische weergave van uw CPU- en geheugengebruik. Het tabblad CPU toont een grafiek die het CPU-gebruik van het volledige systeem en dat van Norton weergeeft. Wanneer u op een willekeurige plaats op de CPU-grafiek en geheugengrafiek klikt, ziet u in Norton 360 Online een lijst met de processen die op dat moment de meeste systeembronnen gebruiken. Het geeft ook het percentueel gebruik voor elk proces weer. U kunt op een proces in de lijst klikken om meer informatie te krijgen over het proces in het venster Bestandsinformatie. Het tabblad Geheugen toont een grafiek die het algehele geheugengebruik en dat voor Norton weergeeft. U kunt een van de opties voor Zoomen selecteren om de grafiekweergave te vergroten, of om historische gegevens voor de grafieken op te halen.

• De details bekijken van Norton-taken die momenteel op de achtergrond worden uitgevoerd

In het venster Norton-taken wordt informatie weergegeven, zoals de tijdstempel en de duur en status van de achtergrondtaken. Deze informatie omvat ook het type vermogen dat de taak nodig heeft om uitgevoerd te worden en of een taak tijdens inactiviteit wordt uitgevoerd. U kunt verschillende energiebronnen voor de achtergrondtaken selecteren. U kunt een taak die op de achtergrond wordt uitgevoerd, op elk moment starten of stoppen.

• Informatie bekijken over de bekende betrouwbare bestanden en bekende schadelijke bestanden

In het venster Norton Insight-netwerk kunt u het totaal aantal bestanden zien dat Symantec binnen de Norton Community analyseert. Verder kunt u nagaan hoeveel computers in de community beschikbaar zijn om de gegevens te verstrekken. U kunt het aantal vertrouwde bestanden bekijken dat beschikbaar is op uw computer.

• De details van de Bestanden die aandacht vereisen

Het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie biedt meer informatie over het vertrouwensniveau, gangbaarheid, resourcegebruik en stabiliteitsclassificaties voor de Bestanden die aandacht vereisen.

U kunt de optie Prestatiecontrole gebruiken om de prestaties van uw computer te controleren. Ga voor de optie Prestatiecontrole naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klik op Instellingen > Beheerinstellingen > Prestatiecontrole.

Het venster Prestaties openen

Controle van systeemactiviteiten

CPU-grafiek en geheugengrafiek

Over prestatiewaarschuwingen

Optimalisatie

Norton-taken

Norton Insight

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920532_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 16/09/2011