Beveiligingsrisico's

In het venster Beveiligingsrisico's kunt u specifieke bekende beveiligingsrisico's selecteren om deze van Norton 360 Online-scans uit te sluiten. U kunt een risicocategorie in de vervolgkeuzelijst selecteren om een lijst met bijbehorende beveiligingsrisico's op te roepen. U kunt een beveiligingsrisico selecteren en het aan de lijst Uitgesloten handtekeningen toevoegen.

In het venster Beveiligingsriciso's vindt u de volgende opties:

Toevoegen

Hiermee kunt u een geselecteerd risico aan de lijst Uitgesloten handtekeningen toevoegen.

Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan. Ook kunt u aangeven dat waarschuwen niet meer nodig is bij toekomstige scans.

Annuleren

Hiermee sluit u het venster Beveiligingsrisico's

Risicodetails

Hiermee wordt het venster Risicodetails geopend om u informatie te bieden over het beveiligingsrisico dat u hebt geselecteerd.

De details bestaan uit risiconaam, risicotype, afhankelijkheden, en de invloed die dit risico op uw computer kan hebben. U kunt op de risiconaam klikken om meer informatie over het risico te verkrijgen.

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

Uitsluitingen van handtekeningen

Items toevoegen aan Uitgesloten handtekeningen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.