Beveiligingsrisico's

In het venster Beveiligingsrisico's kunt u specifieke bekende beveiligingsrisico's selecteren om deze van Norton 360 Online-scans uit te sluiten. U kunt een risicocategorie in de vervolgkeuzelijst selecteren om een lijst met bijbehorende beveiligingsrisico's op te roepen. U kunt een beveiligingsrisico selecteren en het aan de lijst Uitgesloten handtekeningen toevoegen.

In het venster Beveiligingsriciso's vindt u de volgende opties:

Toevoegen

Hiermee kunt u een geselecteerd risico aan de lijst Uitgesloten handtekeningen toevoegen.

Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan. Ook kunt u aangeven dat waarschuwen niet meer nodig is bij toekomstige scans.

Annuleren

Hiermee sluit u het venster Beveiligingsrisico's

Risicodetails

Hiermee wordt het venster Risicodetails geopend om u informatie te bieden over het beveiligingsrisico dat u hebt geselecteerd.

De details bestaan uit risiconaam, risicotype, afhankelijkheden, en de invloed die dit risico op uw computer kan hebben. U kunt op de risiconaam klikken om meer informatie over het risico te verkrijgen.

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

Uitsluitingen van handtekeningen

Items toevoegen aan Uitgesloten handtekeningen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v2307337_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/04/2011