Bestanden herstellen - Uw bestanden herstellen

In dit venster wordt de voortgang van de herstelactiviteit weergegeven. Hier staat het aantal bestanden dar u voor herstel hebt geselecteerd en het aantal bestanden dat door Norton 360 Online is hersteld. Verder ziet u de locatie van de bestanden die u herstelt.

Als de bestanden op de doellocatie dezelfde naam hebben als het herstelde bestand, vraagt Norton 360 Online of u het bestand wilt overschrijven. U kunt het selectievakje Deze beslissing onthouden in het dialoogvenster Overschrijven bevestigen gebruiken om alle bestanden naar de oorspronkelijke locatie te herstellen.

U kunt ook het huidige bestand zien dat Norton 360 Online herstelt.

Een hersteldoel kiezen

Aangeven vanwaaruit bestanden moeten worden hersteld

Bestanden selecteren om te herstellen

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen