SONAR-activiteit

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) identificeert nieuwe bedreigingen op basis van het gedrag van toepassingen. SONAR detecteert en beveiligt uw computer tegen schadelijke codes zelfs voordat virusdefinities via LiveUpdate beschikbaar zijn. De SONAR -categorie biedt informatie over beveiligingsrisico's die SONAR identificeert.

Binnen deze categorie worden ook alle activiteiten vermeld die de configuratie of instellingen van uw computer aanpassen. De optie Meer informatie voor deze categorie biedt details over de resources die van invloed zijn op de activiteit.

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Beveiligingsgeschiedenis

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20628125_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011