Back-upsets beheren

Als een back-up groter is dan de ruimte op de back-uplocatie, geeft Norton 360 Online een waarschuwing biedt het programma u een aantal alternatieven aan. U kunt een andere back-uplocatie selecteren met voldoende ruimte voor de back-up. U kunt ook bestanden van uw back-upset uitsluiten.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Overschakelen naar een doel met voldoende ruimte voor mijn back-upset

Hiermee kunt u een andere back-uplocatie kiezen met voldoende opslagruimte

U kunt het doel selecteren in een lijst met beschikbare back-updoelen met een hoge opslagcapaciteit. Voordeel hiervan is dat u geen bestanden van de back-upset hoeft uit te sluiten.

Maak uw back-up kleiner door de selectie van categorieën of bestanden in een categorie op te heffen

Hiermee kunt u bestanden of bestandscategorieën van de back-up uitsluiten om de back-upset kleiner te maken.

U kunt bestanden van de back-up uitsluiten om de back-up te verkleinen.

Negeren en doorgaan met back-up

Hiermee negeert u de waarschuwing en gaat u door met de back-up voor een bepaalde set.

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Een back-uplocatie selecteren

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20626888_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011