Bestanden en mappen toevoegen of uitsluiten

Norton 360 Online biedt een lijst met bestanden en mappen die u handmatig aan een back-up hebt toegevoegd of ervan hebt uitgesloten.

U kunt op de koppeling Bestanden en mappen toevoegen of uitsluiten klikken om de details te bekijken van de bestanden of mappen die aan een back-up zijn toegevoegd of ervan zijn uitgesloten. U kunt de bestanden of mappen ook toevoegen aan, uitsluiten van of verwijderen uit de back-up.

Met Norton 360 Online kunt u de bestanden of mappen handmatig toevoegen aan de back-up. U kunt de bestanden of mappen ook handmatig uitsluiten van de back-up. Bovendien kunt u de bestanden of mappen verwijderen uit de back-uplocatie.

Bestanden en mappen aan een back-upset toevoegen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Een back-up van de bestanden maken

Back-upset

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20534334_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011