LiveUpdate

Symantec-producten downloaden regelmatig de nieuwste definitie- en programma-updates van de servers van Symantec. De definitie-updates beschermen uw computer tegen de recentste virussen en onbekende beveiligingsbedreigingen. Symantec-producten helpen u deze updates te verkrijgen en installeren via de LiveUpdate-technologie.

LiveUpdate heeft weinig tijd nodig voor het downloaden en verwerken van de definitie- en programma-updates. U kunt Smart Definitions gebruiken om de downloadtijd, de installatietijd en het geheugenverbruik te beperken, aangezien Smart Definitions een subset met virusdefinities is. De optie Slimme definities vindt u op het tabblad Scans en risico's in het venster Antivirus. U kunt de LiveUpdate-sessie op elk moment annuleren.

LiveUpdate haalt deze updates voor uw computer op via uw internetverbinding. Als uw netwerk proxyservers gebruikt om verbinding te maken met internet, gebruikt LiveUpdate de proxy-instellingen van uw product om de meest recente updates te downloaden. U kunt met de optie Proxy-instellingen voor netwerk in het venster Beheerinstellingen de proxyinstellingen van uw netwerk configureren.

Programma- en definitie-updates

Slimme definities

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

Proxy-instellingen voor het netwerk

Modus voor breedband met datalimiet

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v2035127_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/10/2011