Bestanden selecteren die uit de back-upset moeten worden verwijderd

Norton 360 Online biedt u de optie de bestanden te verwijderen die niet langer nuttig zijn. Als u beperkte ruimte hebt op uw back-uplocatie, is het raadzaam de bestanden te verwijderen die u niet langer nodig hebt.

U kunt bestanden of mappen op naam zoeken om ze uit de back-upset te verwijderen. U kunt een hele of gedeeltelijke bestands- of mapnaam invoeren. U kunt ook naar bestanden met een specifieke extensie zoeken. De zoekresultaten bevatten de namen die de ingevoerde tekst bevat. Wanneer u mapnamen doorzoekt, ziet u in de lijst Back-up maken van item de bestanden die in de back-upmappen zijn opgeslagen.

U kunt ook jokertekens gebruiken, zoals sterretjes (*) of vraagtekens (?) bij het zoeken van bestands- of mapnamen.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden in de back-upset die u hebt geselecteerd. Norton 360 Online geeft de bestandscategorieën weer die horen bij de back-upset die u hebt geselecteerd voor verwijdering. Deze bestandscategorieën staan in het linkerdeelvenster onder Categorie,

De verschillende opties onder Categorie in het linkergedeelte van het venster zijn:

Alle bestandstypen

U kunt alle back-upbestanden in een back-upset bekijken.

Bestandscategorieën

U kunt alle bestandscategorieën in het linkerdeelvenster bekijken waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. Wanneer u op een bestandscategorie klikt, kunt u alle back-upbestanden van die bestandscategorie bekijken in het rechterdeelvenster.

U ziet de details van het bestand, zoals bestandstype, bestandsgrootte en de datum van de laatste back-up.

Mappen

U kunt alle back-upmappen met beschikbare bestanden in een back-upset bekijken.

U kunt de oorspronkelijke locatie van het bestand zien dat hoort bij de back-upset die u selecteert.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

Geselecteerde bestanden

U kunt alle bestanden en mappen bekijken die u selecteert om te verwijderen.

U kunt onder aan het venster het aantal bestanden zien dat u selecteert om te verwijderen, evenals de totale bestandsgrootte.

U kunt de bestanden op de volgende manieren verwijderen:

• Schakel het selectievakje in of uit naast de naam van het bestand dat u wilt verwijderen.

• Schakel het selectievakje Back-up maken van item in of uit om alle bestanden in een back-upset op te nemen of uit te sluiten.

Nadat u de bestanden hebt geselecteerd, kunt u de optie Selectie verwijderen gebruiken om de bestanden te verwijderen.

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Een back-upset verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19853778_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011