Back-upsets selecteren om bestanden te verwijderen

U kunt een back-upset selecteren in de vervolgkeuzelijst om de bestanden waarvan u een back-up hebt gemaakt, te verwijderen. Bij het item in de lijst staan ook gegevens zoals het aantal bestanden en de omvang van de back-upset.

Nadat u een back-upset hebt geselecteerd, opent Norton 360 Online een venster waarin u de bestanden in die back-upset kunt bekijken.

Een back-upset verwijderen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19853775_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011