Autorun Restore van Norton 360 Online

Met Autorun Restore van Norton 360 Online kunt u bestanden herstellen waarvan een back-up is gemaakt op een optische schijf. U kunt deze functie ook gebruiken om uw back-upbestanden te herstellen op een computer waarop Norton 360 Online niet is geïnstalleerd.

Wanneer u een optische schijf plaatst die de back-upbestanden bevat, opent de functie Autorun Restore automatisch het venster Mobiel herstel.

Als u de Windows-optie Autorun uitschakelt, moet u de functie Autorun Restore handmatig starten.

Het venster Mobiel herstel biedt de volgende informatie:

• De naam van de back-upset

• De grootte van de back-upbestanden

• De datum en tijd waarop een back-up van de bestanden is gemaakt

U kunt de bestanden selecteren die u wilt herstellen. U kunt de bestanden herstellen naar hun oorspronkelijke locatie. Autorun herstelt de geselecteerde bestanden standaard naar C:\Herstelde bestanden\. U kunt de locatie aanpassen waarnaar u de geselecteerde bestanden wilt herstellen.

U kunt ook het hoofdvenster van Norton 360 Online starten als Norton 360 Online versie 3.0 of later op uw computer is geïnstalleerd. Als Norton 360 Online versie 3.0 of later niet op uw computer is geïnstalleerd, meldt Autorun dat.

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Bestanden herstellen

Optisch back-upstuurprogramma installeren

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19833803_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011