Back-upsets beheren - Bestandstypen bewerken

In dit venster ziet u alle bestandstypen en hun extensies die bij de geselecteerde bestandscategorie horen. In de vervolgkeuzelijst boven aan het venster kunt u een bestandscategorie selecteren. U kunt de lijst met bestandstypen bekijken en wijzigen.

Wanneer u bestandstypen voor een back-upbestandscategorie bewerkt, past Norton 360 Online de wijziging op alle bestaande back-upsets toe. Norton 360 Online past de wijziging ook toe op de back-upsets die u later maakt.

U kunt de volgende opties in het venster gebruiken om een bestandsextensie toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.

Nieuw toevoegen

Hiermee kunt u een bestandstype aan de lijst toevoegen

Wanneer u een bestandsextensie aan de lijst hebt toegevoegd, controleert Norton 360 Online uw computer op bestanden met deze extensie en worden deze toegevoegd aan de back-up. De volgende keer dat u een back-up uitvoert, worden ook bestanden met de extensies die u hebt toegevoegd erin opgenomen.

Het maximaal aantal tekens voor een bestandsextensie is 32 tekens.

Bewerken

Hiermee kunt u een bestandstype uit de lijst bewerken

U kunt een bestandstype uit de bestaande lijst, of een bestandstype dat u hebt toegevoegd, selecteren en bewerken.

Verwijderen

Hiermee kunt u een bestandstype uit de lijst verwijderen

Standaardinstellingen herstellen

Hiermee kunt u een bestandscategorie herstellen naar de standaardlijst met bestandstypen.

Wanneer u een bestandscategorie herstelt, zal Norton 360 Online de standaardbestandstypen die u eerder hebt verwijderd, herstellen en de bestandstypen die u hebt toegevoegd, verwijderen.

Opslaan

Hiermee worden de wijzigingen opgeslagen en het venster gesloten.

Annuleren

Hiermee sluit u dit venster zonder de wijzigingen op te slaan.

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19829927_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011