Handmatige quarantaine

Via het venster Handmatige quarantaine kunt u een item met een beveiligingsrisico in quarantaine plaatsen. Het item in quarantaine wordt van de rest van uw computer geïsoleerd, zodat het zich niet kan verspreiden en geen andere bestanden en toepassingen op de computer kan infecteren.

Via dit venster kunt u het bestand selecteren dat u in quarantaine wilt plaatsen en een beschrijving maken. Wanneer u een bestand in quarantaine plaatst, verwijdert Norton 360 Online het bestand dat in quarantaine geplaatst moet worden, van de schijf. Dit zorgt ervoor dat de processen die worden uitgevoerd en die zijn gekoppeld aan het bestand in quarantaine, worden beëindigd.

U moet alle geopende programma's op uw computer opslaan en sluiten voordat u een bestand in Quarantaine plaatst.

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Items in quarantaine beheren

Een item in quarantaine plaatsen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828940_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011