Uit quarantaine herstellen

Bepaalde programma's maken gebruik van andere programma's die als beveiligingsrisico's zijn geclassificeerd. Het is mogelijk dat het programma niet meer functioneert als een bepaald bestand is verwijderd. Van alle verwijderde beveiligingsrisico's wordt automatisch een back-up gemaakt in de quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis. U kunt elk risico dus herstellen om de functionaliteit te herstellen van een programma dat zonder het verwijderde risico niet werkt.

Via het venster Uit quarantaine herstellen kunt u een in quarantaine geplaatst item herstellen.

In dit venster worden de gegevens getoond van het item dat u wilt herstellen. Voor bedreigingen die geen virussen zijn, kunt u Norton 360 Online configureren om het beveiligingsrisico uit te sluiten zodat het niet meer wordt gedetecteerd in toekomstige scans. U kunt de optie in dit venster gebruiken als u niet meer wilt dat Norton 360 Online-scans het beveiligingsrisico detecteren.

Wanneer u een in quarantaine geplaatst item herstelt, kan uw systeem gevaar lopen.

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Items in quarantaine beheren

Een item uit Quarantaine halen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828936_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011