Norton Backup Drive

Norton 360 Online geeft de Norton Backup Drive weer in Windows Verkenner nadat u een back-up hebt geconfigureerd. Norton Backup Drive bevat een lijst met back-upbestemmingen waar de back-ups van uw bestanden staan. Elke back-upbestemming bevat de back-upsets waarvoor de back-upbestemming is geconfigureerd.

Norton Backup Drive toont de bestanden waarvan u een back-up op een media-apparaat hebt gemaakt. U kunt deze bestanden pas zien nadat u het media-apparaat hebt aangesloten en ingeschakeld.

De Norton Backup Drive is alleen toegankelijk voor de systeembeheerder.

Met Norton Backup Drive kunt u het volgende doen:

• Op verschillende back-updoelen de bestanden bekijken waarvan een back-up is gemaakt.

U moet het apparaat in uw computer steken om de back-upbestanden die op een media-apparaat staan, te bekijken.

• Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive naar uw computer herstellen.

• Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive selecteren en verwijderen.

De volgende keer dat u Back-up maken uitvoert, maakt Norton 360 Online geen back-up van het bestand dat u hebt verwijderd.

• Een bestand openen om de inhoud van een bestand te bekijken voordat u het herstelt of van de Norton Backup Drive verwijdert.

• Gebruik de opdracht Zoeken in het menu Start of de optie Zoeken op de werkbalk om bestanden op de Norton Backup Drive te zoeken.

Norton Backup Drive wordt alleen in Windows Verkenner weergegeven als de optie Back-up maken in het venster Back-upinstellingen ingeschakeld is.

Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Een bestand uit een back-upset op de Norton Backup Drive verwijderen

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828934_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011