Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

U kunt de Norton Backup Drive gebruiken om bestanden te bekijken waarvan een back-up is gemaakt. U kunt de Norton Backup Drive bekijken nadat u de back-up hebt geconfigureerd.

Als u van uw bestanden een back-up hebt gemaakt op een media-apparaat, moet het apparaat zijn aangesloten op uw pc en zijn ingeschakeld. Vervolgens kunt u de bestanden op de Norton Backup Drive bekijken.

Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

1. Klik in Windows Verkenner op Norton Backup Drive.

2. Selecteer de back-upbestemming en navigeer naar de back-upset met de bestanden waarvan een back-up is gemaakt.

Norton Backup Drive

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Een bestand uit een back-upset op de Norton Backup Drive verwijderen

Bestanden herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828933_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011