Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Als u een bestand uit een back-upset op de Norton Backup Drive wilt herstellen, hoeft u het alleen naar uw computer te verslepen. U kunt ook eerst op het bestand klikken om het te openen en de inhoud te bekijken voordat u het herstelt.

Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden hersteld op de Norton Backup Drive, en klik vervolgens op Herstellen. U kunt bestanden waarvan een back-up is gemaakt, herstellen naar hun oorspronkelijke of aangepaste locaties.

Een bestand in een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

1. Klik in Windows Verkenner op Norton Backup Drive.

2. Selecteer de back-upbestemming en navigeer naar de bestemming van de back-upset met het bestand waarvan een back-up is gemaakt.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden hersteld in Norton Backup Drive, en klik vervolgens op Herstellen.

De bestanden worden hersteld naar de oorspronkelijke locatie door de bestaande bestanden te overschrijven.

• Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden hersteld op de Norton Backup Drive, en klik vervolgens op Herstellen.

U kunt de bestanden herstellen naar de Oorspronkelijke locatie of naar een Nieuwe locatie.

4. Klik op OK.

Norton Backup Drive

Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

Een bestand uit een back-upset op de Norton Backup Drive verwijderen

Bestanden herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828931_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011