Een bestand uit een back-upset op de Norton Backup Drive verwijderen

U kunt een bestand in een back-upset op de Norton Backup Drive selecteren en verwijderen. De volgende keer dat u Back-up maken uitvoert, maakt Norton 360 Online geen back-up van het bestand dat u hebt verwijderd. U kunt ook op het bestand klikken om het te openen en de inhoud te bekijken voordat u het herstelt.

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive verwijderen

1. Klik in Windows Verkenner op Norton Backup Drive.

2. Selecteer de back-upbestemming en navigeer naar de bestemming van de back-upset met het bestand waarvan een back-up is gemaakt.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden verwijderd, en klik vervolgens op Verwijderen.

• Selecteer het bestand en klik op Verwijderen.

Norton Backup Drive

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

Bestanden herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828930_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011