Een nieuwe back-upset maken

U kunt meerdere back-upsets met verschillende configuraties maken. U kunt bijvoorbeeld een back-upset maken om foto's op een lokale vaste schijf op te slaan. En een andere back-upset om video's op een cd op te slaan. U kunt voor elke back-upset ook verschillende schema's configureren.

Wanneer u een nieuwe back-upset maakt, past Norton 360 Online de standaardconfiguratie toe op de back-upset. U kunt de configuratie wijzigen als de standaardconfiguratie niet aan uw wensen voldoet.

U kunt elke back-upset een naam geven. De standaardnaam van een back-upset is Standaardset. U kunt een back-upset ook met de standaardnaam opslaan. Wanneer u echter een nieuwe back-upset maakt, moet u deze back-upset een naam geven. De naam van een back-upset mag niet meer dan 32 alfanumerieke tekens bevatten. U kunt niet meer dan 10 back-upsets maken.

Een nieuwe back-upset maken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Klik op het tabblad Overzicht onder Dingen die u kunt doen op Nieuwe back-upset maken.

3. In het venster dat verschijnt, typt u een naam voor uw Back-upset en vervolgens klikt u op OK.

4. Selecteer op het tabblad Wat, onder Bestandstypen een bestandscategorie.

5. Klik in het venster Back-upsets beheren op Instellingen opslaan.

Bestanden en mappen aan een back-upset toevoegen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Een back-upset verwijderen

Back-upset

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828923_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011