Back-upsets wijzigen of hernoemen

Wanneer u een nieuwe back-upset maakt, past Norton 360 Online de standaardconfiguratie toe op de back-upset. U kunt de configuratie wijzigen als de standaardconfiguratie niet aan uw wensen voldoet.

U kunt een back-upset wijzigen om bestanden of bestandscategorieën op te nemen of uit te sluiten of een andere back-upbestemming te kiezen voor de opslag van uw back-upbestanden. U kunt het schema van een back-upset wijzigen. U kunt een back-upset ook hernoemen als de naam van de back-upset geen juiste beschrijving meer geeft nadat u de configuratie hebt aangepast.

De naam van een back-upset mag niet meer dan 32 alfanumerieke tekens bevatten.

Een back-upset aanpassen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer de back-upset die u wilt aanpassen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

3. Bekijk de gegevens van de back-upset onder Overzicht van de back-upset en doe het volgende:

• Klik op Wat om bestanden of bestandscategorieën op te nemen in of uit te sluiten van de back-upset en de instellingen te veranderen.

• Klik op Waar om het back-updoel te wijzigen en de instellingen te veranderen.

• Klik op Wanneer om het back-upschema te wijzigen en de instellingen te veranderen.

4. Klik in het venster Back-upsets beheren op Instellingen opslaan.

Een back-upset hernoemen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer de back-upset die u wilt hernoemen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

3. Klik op Naam van back-upset wijzigen onder Dingen die u kunt doen.

4. In het venster dat verschijnt, wijzigt u de naam van de back-upset. Vervolgens klikt u op OK.

5. Klik in het venster Back-upsets beheren op Instellingen opslaan.

Een back-upset verwijderen

Een nieuwe back-upset maken

Bestanden en mappen aan een back-upset toevoegen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Back-upset

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828922_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011