Een back-upset verwijderen

U kunt een back-upset verwijderen als u deze niet meer nodig hebt. Wanneer slechts één back-upset beschikbaar is, kunt u deze niet verwijderen. U kunt echter een nieuwe back-upset maken voordat u de oude back-upset verwijdert.

Wanneer een back-upset wordt verwijderd, worden de back-updetails van de bestanden in de verwijderde back-upset ook gewijzigd. Zo worden de pictogramoverlays en het tabblad Back-up in de bestandseigenschappen van het bestand niet langer weergegeven.

Een back-upset verwijderen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer de back-upset die u wilt verwijderen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

3. Klik op Back-upset verwijderen onder Dingen die u kunt doen.

4. Selecteer de optie Back-upset verwijderen in het venster Back-upset verwijderen.

5. Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

Een back-upset en -bestanden verwijderen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer de back-upset die u wilt verwijderen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

3. Klik op Back-upset verwijderen onder Dingen die u kunt doen.

4. Selecteer de optie Back-upset en -bestanden verwijderen in het venster Back-upset verwijderen.

In het venster Back-upset beheren wordt de voortgang weergegeven van de verwijdering van de bestanden waarvan een back-up is gemaakt, uit de back-upset die u hebt geselecteerd.

5. Klik op Ja ter bevestiging.

Een nieuwe back-upset maken

Back-upsets wijzigen of hernoemen

Back-upset

Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828921_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011