Back-up maken in- of uitschakelen

Wanneer de optie Back-up maken is ingeschakeld, maakt Norton 360 Online automatisch een back-up van uw bestanden wanneer de computer inactief is. Mocht u het programma tijdelijk willen uitschakelen, dan kunt u dit vanuit het programma zelf doen.

Wanneer u Back-up maken uitschakelt, verandert de back-upstatus Beveiligd in het hoofdvenster van Norton 360 Online in Uitgeschakeld. In uitgeschakelde staat zal Norton 360 Online alle automatische back-ups van bestanden uitschakelen. U kunt de optie Nu back-up maken in het hoofdvenster gebruiken als u een back-up wilt maken van de bestanden uit alle back-upsets.

U kunt Back-up maken in- of uitschakelen vanuit het venster Instellingen, vanuit het venster Back-upinstellingen of vanuit het venster Details van back-up. Dit gaat als volgt:

Back-up maken in- of uitschakelen vanuit het venster Instellingen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Onder Snelle bediening in het venster Instellingen kunt u het volgende doen:

• Schakel het selectievakje Back-up maken uit als u Back-up maken wilt uitschakelen.

• Schakel het selectievakje Back-up maken in als u Back-up maken wilt inschakelen.

Back-up maken in- of uitschakelen vanuit het venster Back-upinstellingen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Back-upinstellingen.

3. In het venster Back-upinstellingen voert u een van de volgende handelingen uit:

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts op de Uit-positie om Back-up maken uit te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan-positie om back-up maken in te schakelen.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

Back-up maken in- of uitschakelen vanuit het venster Details van back-up

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Details weergeven.

2. Onder Dingen die u kunt doen in het venster Details van back-up voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Back-up maken uitschakelen als u Back-up maken wilt uitschakelen.

• Klik op Back-up maken inschakelen als u Back-up maken wilt inschakelen.

Back-upinstellingen

Een back-up van de bestanden maken

Bestanden herstellen

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828915_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011