Gemaakte back-ups van bestanden verwijderen

U kunt de bestanden waarvan u al een back-up hebt gemaakt, van uw back-uplocatie verwijderen. Als bestanden niet langer nuttig zijn of als u weinig ruimte hebt op een back-uplocatie, kunt ze verwijderen. U kunt back-ups van bestanden ook verwijderen als u de bestandscategorie van een back-upset hebt gewijzigd. U kunt eerder gemaakte bestandsback-ups te verwijderen voordat u een nieuwe back-up maakt.

U kunt de bestanden waarvan al een back-up is gemaakt, van de volgende locaties verwijderen:

• Het tabblad Overzicht

• Het tabblad Waar

Wanneer de bestanden waarvan een back-up is gemaakt, zijn verwijderd, worden de back-updetails van de bestanden in de verwijderde back-upset ook gewijzigd. Zo worden de pictogramoverlays en het tabblad Back-up in de bestandseigenschappen van het bestand niet langer weergegeven.

Wanneer slechts één back-upset beschikbaar is, kunt u deze niet verwijderen.

U kunt ook de back-upcategorie ook uitschakelen als u niet opnieuw een back-up wilt maken van de bestanden die u hebt verwijderd.

Bestanden waarvan een back-up is gemaakt verwijderen van het tabblad Overzicht

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer de back-upset die u wilt verwijderen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

3. Klik op Back-upset verwijderen onder Dingen die u kunt doen.

4. In het venster Back-upset verwijderen selecteert u een van de volgende opties:

Back-upset verwijderen

Hiermee kunt u de back-upset verwijderen.

Back-upset en -bestanden verwijderen

Hiermee kunt u de back-upset verwijderen en de bestanden die beschikbaar zijn in de back-upset.

5. Klik op Ja ter bevestiging.

Bestanden waarvan een back-up is gemaakt verwijderen van het tabblad Waar

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Klik op Bestanden verwijderen waarvan een back-up is gemaakt op het tabblad Waar.

3. In het venster dat verschijnt, selecteert u in de vervolgkeuzelijst de back-upset waaruit u de bestanden waarvan al een back-up is gemaakt, wilt verwijderen.

Dit venster verschijnt als u meer dan één back-upset hebt.

4. Klik op OK.

5. In het venster dat verschijnt, selecteert u in het linkerdeelvenster de bestandscategorie waarin de bestanden zich bevinden.

U kunt ook de categorie Mappen selecteren om de mappen die u wilt verwijderen, te selecteren.

6. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen.

7. Klik op Geselecteerde bestanden om de bestanden die u hebt geselecteerd, te bekijken.

8. Klik op Selectie verwijderen.

9. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

10. Klik op Sluiten.

Modus voor breedband met datalimiet

Een back-up van de bestanden maken

Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

Oplossingen voor back-upproblemen

Een back-upset verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828892_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011