Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Hiermee kunt u een bestandscategorie opnieuw instellen op de standaardlijst met bestandsextensies. Wanneer u een bestandscategorie opnieuw instelt, zal Norton 360 Online de standaardbestandsextensie die u eerder hebt verwijderd, herstellen en de bestandsextensies die u hebt toegevoegd, verwijderen.

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Op het tabblad Wat, naast Bestandstypen, schakelt u Bestandstype bewerken in.

3. Onder Bestandstypen klikt u naast een bestandscategorie op Configureren.

4. In het venster dat verschijnt, klikt u op Standaardinstellingen opnieuw instellen.

5. Klik op Opslaan.

Extensies van back-upbestanden

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Back-upsets wijzigen of hernoemen

Bestandscategorieën voor back-up

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828886_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011