Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Elke back-upbestandscategorie bevat een lijst met bestandsextensies. U kunt echter een standaardbestandsextensie verwijderen of een bestandsextensie die u hebt toegevoegd aan een back-upcategorie. Norton 360 Online identificeert de bestanden met de bestandsextensie die u hebt verwijderd en maakt er de volgende keer dat u een back-up uitvoert, geen back-ups meer van. U wilt bijvoorbeeld geen back-up maken van de bestanden met een .rtf-extensie in de categorie Office-documenten. U kunt dan de .rtf-bestandsextensie uit die categorie verwijderen.

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Op het tabblad Wat, naast Bestandstypen, schakelt u Bestandstype bewerken in.

3. Onder Bestandstypen klikt u naast een bestandscategorie op Configureren.

4. In het venster dat verschijnt, selecteert u de bestandsextensie en klikt u op Verwijderen.

5. Klik op Opslaan.

Extensies van back-upbestanden

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Back-upsets wijzigen of hernoemen

Bestandscategorieën voor back-up

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828879_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011