Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Elke back-upbestandscategorie bevat een lijst met bestandsextensies. U kunt echter ook een bestandsextensie aan een back-upbestandscategorie toevoegen. Norton 360 Online identificeert de bestanden met de bestandsextensie die u hebt toegevoegd en maakt hiervan een back-up in deze bestandscategorie. Als u bijvoorbeeld een back-up wilt maken van de bestanden met een .fm-extensie in de categorie Office-documenten, kunt u de .fm-bestandsextensie aan deze categorie toevoegen.

U kunt ook een bestaande bestandsextensie of een bestandsextensie die u hebt toegevoegd, bewerken.

Het maximaal aantal tekens voor een bestandsextensie is 10 tekens.

Een bestandsextensie aan een back-upbestandscategorie toevoegen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Op het tabblad Wat, naast Bestandstypen, schakelt u Bestandstype bewerken in.

3. Onder Bestandstypen klikt u naast een bestandscategorie op Configureren.

4. In het venster dat verschijnt, klikt u op Nieuw toevoegen.

5. Typ de bestandsextensie die u wilt toevoegen.

6. Klik op OK.

7. Klik op Opslaan.

Een bestandsextensie in een back-upbestandscategorie bewerken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Op het tabblad Wat, naast Bestandstypen, schakelt u Bestandstype bewerken in.

3. Onder Bestandstypen klikt u naast een bestandscategorie op Configureren.

4. In het venster dat verschijnt, selecteert u de bestandsextensie die u wilt bewerken en klikt u op Bewerken.

5. Bewerk de bestandsextensie.

6. Klik op OK.

7. Klik op Opslaan.

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Back-upsets wijzigen of hernoemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828861_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011