Extensies van back-upbestanden

Een bestandsextensie is een tekenreeks die aan de bestandsnaam wordt toegevoegd om de bestandsindeling aan te geven. Norton 360 Online gebruikt de bestandsextensie om per categorie back-ups te maken van bestanden. Elk back-upbestandscategorie bevat een lijst met standaardbestandsextensies. Wanneer u een back-up uitvoert, identificeert Norton 360 Online bestanden op basis van hun extensie en back-upbestandscategorieën. Als u bijvoorbeeld een back-up wilt maken van de bestanden met een .fm-extensie in de categorie Office-documenten, kunt u de .fm-bestandsextensie aan deze categorie toevoegen.

Met de optie Bestandstype bewerken op het tabblad Wat van het venster Back-upsets beheren kunt u bestandsextensies in elke back-upcategorie toevoegen, bewerken of verwijderen. Wanneer u Bestandstype bewerken selecteert, kunt u met de optie Configureren die naast elke back-upcategorie wordt weergegeven, bestandsextensies bewerken in die categorie.

U kunt de optie Bestandstype bewerken op het tabblad Wat van het venster Back-upsets beheren gebruiken om het volgende te doen:

• Bestandextensies bekijken die al in een back-upbestandscategorie worden weergegeven.

Dit zorgt ervoor dat de lijst de extensies bevat van de bestanden waarvan u een back-up wilt maken.

• Een bestandsextensie aan de lijst toevoegen of een bestandextensie in de lijst bewerken.

Zo zorgt u ervoor dat Norton 360 Online bij de volgende back-up de bestanden verwerkt met de extensies die door u zijn toegevoegd.

• Een bestandsextensie uit de bestaande lijst, of een bestandsextensie die u hebt toegevoegd, verwijderen.

Deze optie zorgt ervoor dat Norton 360 Online geen back-ups maakt van de verkeerde bestanden wanneer u de volgende keer een back-up uitvoert.

• Een bestandscategorie opnieuw instellen op lijst met standaardbestandsextensies.

Met deze optie kunt u de wijzigingen herstellen die u voor een back-upbestandscategorie hebt gemaakt.

De bestandsextensies zijn niet afhankelijk van een back-upset. Als u een bestandsextensie in een categorie voor back-upbestanden wijzigt, is deze wijziging van toepassing op alle back-upsets.

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Bestanden en mappen aan een back-upset toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828851_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011